Category Archives: Uncategorized

Добредојдовте на мојот блог

Веќе подолго време размислував да ги спојам во едно сите работи кои ги имам размислувано, но никогаш досега не најдов платформа каде ќе ги обединам. Едно време користев blogspot меѓутоа премногу се фокусирав на натписи на англиски и не успеав да се доискажам. Затоа решив да се вратам на стартната позиција и да си направам сопствена платформа каде ќе ги искажувам моите јавни ставови, за кои денеска сметам дека треба се повеќе и повеќе јавно да ги споделувам.
Сакам да ве подготвам сите мои идни читатели дека она што го пишувам ќе биде ублажена варијанта на она што го размислувам, и секако ќе внимавам тие ставови да не тангираат нечии права. Ќе пишувам за она што го работам во поленто на дигиталните медиуми, но и за одржливиот развој. Ќе пишувам за политика (ретко за партии, можеби нема) и моите ставови за антимилитаризмот.
Ќе пишувам за храна – одгледување и подготвување и енергетска ефиказност и обновливи извори на енергија. Ќе пишувам речиси за се, најчесто во недела.

spacer.gifspacer.gif

t?sender=mishevski%40gmail.com&type=zerocontent&guid=5379102e-fd41-498b-b7e8-05b598692fa9